Отправить Отправка заявки. Пожалуйста, подождите...
Noutăţi
Pentru proprietari
Hyundai Info
Oferte și servicii
MODELE

 

Aqua Sparkling
Beige

O singura maşină. Întrebuinţări multiple.

Consum mixt de la 3.8/100km
ESP in echiparea standart
5 stele Euro NCAP

 

 

 

 

O singura maşină. Întrebuinţări multiple.

 

 

       


 

 

EXTERIOR

 


 

O EXPERIENTA PLACUTA LA VOLAN

 

Linii indraznete, tinuta impunatoare, caracter practic. Inspirat din filosofia de design specifica marcii “fluidic sculpture 2.0”, noul model Hyundai i20 a fost proiectat in cadrul Centrului European de Design din Rüsselsheim, Germania

 

 

ALEGEREA CORECTA

Spirit tanar si energic – atent fata de mediul inconjurator si fata de cei din jur. Exact ca Hyundai  i20.

LIDER PE SEGMENT

Design sofisticat, habitaclu confortabil, luminos si spatios. Noul model i20 ofera cel mai extins spatiu interior din segmentul din care face parte.

ASPECT UNIC SI ELEGANT

Echipa de designeri a redesenat partea frontala, noua grila hexagonala oferind modelului un aspect distinctiv si elegant.

 


FARURI DINAMICE

Senzatia de confort si functionalitate este completata de farurile de zi cu tehnologie LED, bifunctionale.


 

 

INTERIOR


 

INTERIOR VERSATIL SI RAFINAT

 

Interiorul versatil completeaza designul exterior sofisticat al noii generatii i20. Una dintre cele mai interesante caracteristici este reprezentata de utilizarea unor blocuri de culoare, care creeaza senzatia de spatiu, oferind un aspect armonios. Pentru a evidentia dimensiunile impresionante, ocupantii locurilor din fata beneficiaza de spatiu suplimentar la cap, picioare si umeri, in timp ce locurile din spate pot acomoda confortabil pana la 3 adulti. Selecteaza culoarea tapiteriei

 

 

Spatiu si versatilitate

Cu un design inteligent a luat nastere o masina compacta cu un interior generos. Un aspect mai important este faptul ca spatiul ofera solutii versatile si practice pentru diferite necesitati de transport.

Diverse configuratii ale scaunelor

Configurati bancheta spate asa cum va doriti. Aceasta este fractionabila 6:4
Sistemul de configurare permite soferului modelului i20 sa regleze scaunele pentru a obtine spatiu suplimentar, fata de portbagajul cu o capacitate de 295ℓ (cu bancheta in pozitie normala). Imaginati-va cat spatiu se creeaza in momentul rabatarii banchetei.

 


 


Interiorul ergonomic al noului i20 beneficiaza de finisaje de calitate superioara , fiind conceput pentru a oferi spatiul optim pentru sofer si pasageri


 

 


 

 

 

Sistem complet automat pentru reglarea temperaturii

Sistemul de aer conditionat va permite reglarea temperaturii, iar sistemul preia automat controlul pentru a asigura o racire uniforma si confortabila.

Sistem audio 2-DIN

Experimentati o calitate a sunetului impresionanta cu ajutorul sistemului audio 2-DIN cu 4 boxe, 2 twitere si conexiuni AUX, USB si Bluetooth.

Scaune ce se potrivesc oricui

Pentru a acomoda orice persoana, scaunul soferului este reglabil fata/spate, pe inaltime si inclinare. Tetiera si cotiera pot fi, de asemenea, reglate.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MOTORIZĂRI


 

 

Motorizarile noului Hyundai i20 sunt mai eficiente in privinta economiei de carburant si a emisiilor de CO2 , valorificand astfel resursele.


 


 

Calatorie lina si stabilitate

Suspensia noului i20 este reglata pentru a obtine echilibrul optim intre caracteristici precum confortul si sportivitatea. Sistemul MacPherson propune o solutie clasica si testata pentru trenul fata, in timp ce pentru axa spate este oferita o punte semirigida. Soferul se poate bucura de o manevrabilitate precisa, in timp ce pasagerii au placerea unei calatorii line si sigure.

Trasmisie manuala

Cutia manuala cu cinci trepte dispune de un indicator pentru schimbarea optima a vitezelor.

 


 

 

 

SIGURANŢA


 

 

Sistem cu 6 airbaguri

 

 

In cazul unui impact, sistemul activ declanseaza instantaneu centurile fata cu pretensionare, precum si sistemul complementar de sase airbaguri (fata, lateral si cortina).

 

ABS

ABS-ul previne blocarea rotilor cand soferul franeaza brusc intr-un viraj sau pe o suprafata alunecoasa, asigurand mentinerea trasei corecte.

ESP (Program Electronic de Stabilitate)

Sistemele electronice de siguranta previn blocarea rotilor la franari bruste (ABS) si permit controlul tractiunii masinii prin ESP cand suprafata de rulare devine, pe neasteptate, virajata sau alunecoasa. Sistemul actioneaza automat.

 


In caz de impact, usile se deblocheaza automat

In timpul unui impact iminent in care este implicata masina, ce ruleaza cu portierele blocate, sistemul le deblocheaza automat pentru ca pasagerii sa fie evacuati imediat din vehiculul.

Imobilizator

i20 este mai sigur multumita tehnologiei care previne ca motorul sa functioneze daca cheia nu este in apropiere.

 

 


 

 

 

CONFORT


 

Atentia la detalii este prezenta pretutindeni

 

 

Plansa de bord este conceputa ergonomic pentru o vizibilitate crescuta. Indicatoarele usor de citit si iluminarea eleganta cu LED ii confera interiorului modelului i20 o nota aparte.

 

 

 


Volan multifunctional

Reglaj pe inaltime si in adancime al coloanei de directiePozitia volanului poate fi ajustata (pe inaltime si telescopic) pentru a facilita gasirea pozitiei ideale de condus. 

AUX + USB

Sunt disponibile conexiuni AUX si USB compatibile cu majoritatea playerelor audio.

Tetiere spate reglabile pe inaltime

Pentru confort si siguranta suplimentare, este disponibila tetiera reglabila si pentru locul central din spate.

Siguranta de 5 stele

Dotat cu airbaguri fata, laterale si cortina, materiale de cea mai buna calitate si o gama completa de sisteme de siguranta, i20 a obtinut calificativul maxim de 5 stele Euro NCAP.