Отправить Отправка заявки. Пожалуйста, подождите...
Noutăţi
Service
Hyundai Info
Oferte și servicii
MODELE

Super Red
Cream Beige

В движении - с комфортом

Новый H - 1 подходит для тех случаев, когда приоритетной задачей является транспортировка пассажиров, а не перевозка грузов.


Designul care trezește emoții

 

Noul H-1 este potrivit pentru acele cazuri în care sarcina prioritară este transportul de pasageri, mai degrabă decât transportul de mărfuri.

 

 

              


 

 

 

EXTERIOR


 

O călătorie fascinantă începe chiar acum

 

Imaginați-vă următoarea situație. Minibusul H-1 poate găzdui cu ușurință un grup de angajați ai unei companii sau chiar vechii prieteni care au nevoie să ajună din oraș la aeroport. Totul este gata pentru călătorie, bagajele sunt încărcate, iar pasagerii discută cu entuziasm ce vor vedea în zilele următoare. Compartimentul pentru pasageri cu opt locuri asigură o aterizare / debarcare confortabilă a pasagerilor. Există suficient spațiu pentru pasageri și bagajele lor. Geamurile laterale măresc vizibilitatea și protejează de zgomot.

 

Faruri
Încorporate elegant în structura automobilului, farurile noului H - 1  îl denotă ca membru al familiei Hyundai.
Blocuri optice spate
Constituind o parte integranta a caroseriei fuide, blocul optic spate ofera o iluminare puternica si consistenta pentru siguranta sporita.

 


Blocuri optice spate
Constituind o parte integranta a caroseriei fuide, blocul optic spate ofera o iluminare puternica si consistenta pentru siguranta sporita.
Micro antenă
O antenă montată pe acoperiș va oferi o recepție radio bună.
Ferestrele secționate laterale
Versiunile cu mai multe locuri ale modelului H-1 sunt echipate cu geamuri laterale, încorporate în caroseria acestuia. Aceste caracteristici arată mai plăcut din punct de vedere estetic și reduc nivelul de zgomot.
Grila radiator
Elementul distinctiv specific familiei de modele Hyundai se regaseste in designul noului H - 1
Otel de inalta rezistenta
Sasiul monococa incorporeaza in proportie de 75% otel de inalta rezistenta, creand astfel un cadru rigid, cu o structura inchisa pentru durabilitate maxima
Hyundai H350 este conceput in proportie de 98% din otel anti-coroziune, sasiul autovehiculului fiind protejat prin vopsire in camp electrostatic, pentru mai multa protectie.
Jante din aliaj de 16 inch
H-1 este echipat cu jante din aliaj cu diametru mărit.
Jante din aliaj de 16 inch

Triple duze de spălare

Actualizatele triple duze de înaltă eficiență, îmbunătățesc vizibilitatea și nu interferează cu fluxul de aer care se apropie.

 

  

 

INTERIOR


 

Universal, confortabil și elegant

 

Hyundai transfera pe noul vehicul comercial H - 1 tehnologii care echipeaza autoturismele sale, oferind astfel niveluri premium de confort si utilitate.


 

Schimbarea este întodeauna binevenită

Interiorul ergonomic şi confortabil oferă o călătorie liniştită şi plăcută. 

 

Poziție multifuncțională a scaunelor

Designul inteligent vă permite să pliați, să schimbați și să înclinați scaunele. În orice situație, trebuie să existe o combinație care să se potrivească scopurilor dvs. (Disponibilitatea diferitelor combinații de scaune poate varia în funcție de țară.)

 

 


Panou de control
Printre alte caracteristici ale plăcii de bord sunt și comenzile pentru lămpile de ceață și reostat.
Compartimentul dintre scaunele din spate
Compartimentul situat între scaunele din spate poate fi de asemenea folosit ca o tavă și un suport pentru băuturi.
Parasolar
Parasolarul din partea șoferului este prevăzut cu un buzunar convenabil pentru documente.
Oglinda electrochromică
Oglinda din interiorul automobilului de tip electrochromic automat își schimbă culoare atunci când farurile automobilului din pate vă deranjează.

Compartimentul pentru ochelari

Pe plafon este montată consola care servește ca un compartiment de depozitare pentru ochelari de soare.

 

Iluminare interioară

Aveți la alegere șase culori de iluminare interioară.

Suport consola din față

Consola, situată între șofer și pasager, este echipată cu un suport retractabil pentru două sticle sau pahare.

Lumini în uși

Pe marginea ușilor frontale ale microbuzului sunt prevăzute lămpi încorporate care se aprind când ușile se deschise.

   

Buzunare duble

Usile frontale sunt echipate cu buzunare duble, care adapostesc cu usurinta toata varietatea de reviste, harti si documente, atat de necesare pentru calatorie.

 

   

  

 

 

MOTORIZĂRI


 

 

 

Putere, rafinament și calitate

 

Indiferent de motorul pe care îl instalați - benzină sau motorină, noul H-1 este garantat să ofere o putere impresionantă în combinație cu fiabilitatea fără compromisuri. Masina poate fi echipată cu o transmisie manuală cu 6 trepte, precum și o transmisie automată cu 5 sau 4 viteze, pentru o distribuție optimă a masei și un echilibru dinamic.

 

A2 2.5 CRDi (VGT)
Tip de combustibil: motorină
Volumul de lucru: 2497 cm3
Max. putere: 170 litri. a. la 3600 rpm
Max. cuplu: 40,0 kg · m la 2000 ~ 2500 rpm


 

Theta 2.4 MPi
Tip de combustibil:benzină
Volum de lucru: 2359 cm3
Max. putere: 173 litri. a. la 6000 rpm
Max. cuplu: 225 Nm la 4250 rpm


A2 2.5 CRDi (VGT)

Tip combustibil: Diesel Volum de lucru: 2497 cm3 Max. putere: 170 litri. a. la 3600 rpm Max. cuplu: 40,0 kg · m la 2000 ~ 2500 rpm

 

Transmisie automată

Transmisie automată cu 5 trepte, cu modul sportiv pentru motor diesel 2.5 VGT. A fost conceput pentru a face condusul mai sigur și mai relaxat.

Cutie de viteze manuală

În această nouă cutie de viteze manuală cu 5 trepte pentru tracțiune pe spate, se folosește un volant cu masă dublă, care reduce zgomotul. În plus, raporturile optimizate de transmisie și sincronizatoarele oferă o economie bună și schimbări rapide ale vitezelor.

Zona de confort
Suspensia este extrem de flexibilă. Este suficient de rezistent pentru a face față la greutatea unei mașini încărcate complet, dar în același timp este suficient de moale pentru a oferi confort pasagerilor, indiferent de calitatea suprafeței drumului.
Îmbunătățirea manevrabilității
Zonele înguste în strazile centrale ale orașelor sau șoselele de țară nu vor cauza probleme conducătorului auto H-1. În ciuda lungimii mai mare de cinci metri, raza de cotitură a mașinii nu depășește 5,6 m.

  

 

 

SIGURANȚĂ


 

Siguranță sporită

 

Noul H-1 a fost optimizat pentru o mai bună protecție a șoferului și pasagerilor. Nu ne pierdem niciodată vigilența, deoarece siguranța dvs. este mereu pe primul loc.

Sistemul de airbag-uri
Pentru o mai bună siguranță în caz de coliziune, airbagurile pentru șofer și pasager sunt de cea mai înaltă calitate. Ele ajută la menținerea poziției sigure a șoferului și pasagerului, precum și la reducerea probabilității de rănire și crează o zonă de siguranță eficiente.
Дисковые тормоза
Большие и мощные дисковые тормоза (16 дюймов в диаметре) устанавливаются и на задние, и передние колеса. Они обеспечивают высокий уровень тормозных характеристик, который необходим при полной загрузке фургона или микроавтобуса.

 

  

 

 

COMFORT


 

Dotări de ultima generație care vă oferă confortul și relaxarea de care aveți nevoie

 

Bine ați venit la barodut H-1 cu opt locuri, cu un interior confortabil și spațios. Este o mașină multifuncțională, elegantă și luxoasă.

Sistemul de aer condiționat

Sistemul de climatizare puternic a suferit schimbări structurale și include acum găurile de aer pe tavan pe ambele părți pentru un confort sporit al pasagerilor pe locurile din spate.

Conectori USB / AUX pentru dispozitive audio externe

H-1 este echipat cu un conector pentru conectarea unui MP3 player.

 

 


 

Sistem audio M445

Cel mai bun sistem audio pentru H-1: radio, CD și MP3 player.

Închidere centralizată cu telecomandă

Ușile autovehiculului pot fi deschise și închise de la distanță utilizând telecomanda integrată în cheie.

 

Toate informațiile prezentate pe site-ul web hyundai-motor.md, inclusiv prețurile mărfurilor, au doar scop informațional și în niciun caz nu constituie o ofertă publică determinată de prevederile articolelor 681 și 805 din Codul civil RM Numărul 1107 din 06/06/2002.

Pentru mai multe informații despre disponibilitatea și costul acestor bunuri și servicii, vă rugăm să sunați: +373 (22) 800 888.

Specificațiile produsului și echipamentul pot fi modificate de producător fără notificare.