Отправить Отправка заявки. Пожалуйста, подождите...
Noutăţi
Service
Hyundai Info
Oferte și servicii
MODELE
Phantom Black

 
 
                  

 

 

 

 

SUMAR


 

 

PREGATIT IN ORICE MOMENT PENTRU NOI PROVOCARI 

 

Construit avand la baza experienta Hyundai, la nivel global, ca producator de autovehicule comerciale, caracteristicile noului H350 garanteaza o experienta placuta posesorilor, oferind atat clientilor persoane fizice,  cat si celor juridice, flexibilitatea necesara pentru a-si atinge obiectivele.

 

 


Informații instantanee despre călătorie.

 

Capacitate mare de încărcare.

 

Cabină spațioasă.

 

Eficiența combustibilului.

 

Garanție 3 ani.

 

Design unic.
 

EXTERIOR


 
 

 

 

CONFORT SI MANEVRABILITATE PENTRU O EXPERIENTA PLACUTA LA VOLAN


H350 preia stilul modern al gamei Hyundai, prezentand un design aerodinamic aparte.


Manevrabilitatea combinata cu tinuta stabila si confort, contribuie la o experienta placuta oferita la volanul modelului.

 

 

 

Blocuri optice fata cu tehnologie LED

 

Filosofia de design Hyundai "fluidic sculpture 2.0" se regaseste si in forma dinamica a farurilor cu profil sculptural.

 

Grila radiator

 

Elementul distinctiv specific familiei de modele Hyundai se regaseste in designul noului H350.

 

Faruri de ceata

 

Parte integranta a barei de protectie fata, farurile de ceata sunt pozitionate in partea inferioara a caroseriei, pentru mai multa vizibilitate in zilele cu ceata densa.

 


  

 

Culori atrăgătoare

 

Modelul H-350 este disponibil în opt culori atractive.

 


INTERIOR
 

UN NIVEL DE CONFORT DEOSEBIT PENTRU CONDUCATOR AUTO SI PASAGER


Hyundai transfera pe noul vehicul comercial H350 tehnologii care echipeaza autoturismele sale, oferind astfel niveluri premium de confort si utilitate.

 


 


Călătorește șapte zile pe săptămână
 
Cu Hyundai H -350. Călătoria este alegerea ideală pentru cei care doresc să beneficieze de cea mai mare plăcere și confort de la mașină, deoarece oferă o îmbarcare / debarcare confortabilă a pasagerilor. Există suficient spațiu pentru pasageri și bagaje.
Geamurile laterale măresc vizibilitatea și protejează de zgomot. Ajungeți în timp și siguranță la punctul destinat.
Spatiu de depozitare pozitionat sub scaunul pasagerului
 
Spatiul de depozitare poate fi accesat ridicand bancheta in partea pasagerului si este perfect pentru stocarea echipamentului de protectie sau solutiilor de curatare.

 

 


MOTORIZĂRI
MOTOARE PERFORMANTE SI CONSUM EFICIENTIZAT DE COMBUSTIBIL


H350 ofera putere optima, de la 150 CP (standard) la 170 CP(supra-alimentat), pentru o manevrabilitate maxima in orice conditii de drum. O cutie manuala, cu 6 trepte si schimbare lina a vitezelor, perfect compatibila, asigura un cuplu maxim intr-o gama de turatii de la minim la mediu pentru a oferi o experienta placuta la bord ocupantilor sai.

2.5 CRDi propulsor diesel
Silentios si eficient, propulsorul diesel a fost dezvoltat pentru a furniza cuplul maxim util de 373 Nm/1,500 ~ 2,500 rpm si puterea maxima de 150 CP la 3.600 rpm, totodata respectand standardele Euro 5.

 

 

 

Asistent vizual pentru parcare (PGS)

 

 

Noul H-350 are numeroase sisteme de asistență care

contribuie la viața de zi cu zi. Camera de vedere din spate,

senzori de parcare, regulator de viteză H-350 oferă un maxim

confort în orice moment de conducere.

Parcați cu ușurință, sistemul de asistență la parcare

(PGS) utilizând liniile grafice care prezintă traiectoria

circulație.

 


Siguranța mărfurilor

 

 

Compartimentul de marfă al automobilului  H-350 este de 1.955 mm înălțime, 1.795 mm

mm în lățime și 3780 mm în lungime.

Display de 8” cu actionare tactila


Un display de 8” cu actionare tactila controleaza sistemele multimedia avansate, precum cel audio, navigatia si asistenta la parcare. H350 beneficiaza in echiparea standard de cel mai recent sistem audio, cu radio DAB si functii USB, CD, MP3, AUX, hands free Bluetooth si conexiune iPod.

 

 


SIGURANȚĂ


 Самое главное в микроавтобусе это безопасность:

 

Все пассажиры должны прибыть в целости и сохранности в пункт назначения. С Hyundai Н-350 путешествия будет безопасным. Так же присутствуют такие системы как ESP, ABS.

 

 

Предупреждает водителя о непреднамеренном смещении из своей полосы движения. Передняя видеокамера распознает линии дорожной разметки перед автомобилем и вычисляет положение автомобиля относительно этих линий. Если система обнаружила тенденцию к смещению автомобиля из своей полосы, то она подает звуковой сигнал (через акустические колонки автомобиля). С Hyundai Н-350 путешествия будет безопасным. Для лучшей безопасности в случае столкновения предназначены подушки безопасности для водителя и пассажира со сниженным усилием раскрытия подушки безопасности, так же обеспечивает максимальную защиту от травм, и минимизируют повреждения при лобовом столкновении, снижают вероятность ранения обломками и позволяют создать эффективную зону безопасности. Система курсовой устойчивости является системой активной безопасности более высокого уровня. Предназначена для сохранения устойчивости и управляемости автомобиля за счет заблаговременного определения и устранения критической ситуации.

 


CARGO


 Noul H-350 a deschis în categoria sa o nouă dimensiune în ceea ce privește mărimea și capacitatea.

 

Usile pivotante cu o deschidere de 270 de grade. Partea din spate a noului H350 are un caracter practic pronuntat. Usile pivotante se deschid sub un unghi de 180 si respectiv 270 de grade, permitand incarcarea si descarcarea cu usurinta a oricarui tip de incarcatura.

 

 

 

 

 

 

Convenabilitatea încărcării și descărcării

 

Înălțimea mică de încărcare a autovehiculului Hyundai H-350 facilitează foarte mult procesul de încărcare și descărcare. De asemenea, are 14 puncte de fixare diferite. Siguranță de încărcare individuală. Încărcarea și descărcarea vă va oferi un confort maxim. Inginerii au avut grijă de dezvoltarea înălțimii acoperișului și a hayonului.

Unghiurile de deschidere (180 ° și 270 °) nu pot fi inconfortabile.

 

 

 

 

 

Stabileste noi standarde

 

Noua versiune a modelului H-350 Cargo face posibilă realizarea a cinci europaleți, chiar și cu o încărcătură de 3,78 m. Dimensiunile noului H-350 în tranformă pe acesta în lider absolut în această clasă de automobile.

 


 

 

 

 
Toate informațiile prezentate pe site-ul web hyundai-motor.md, inclusiv prețurile mărfurilor, au doar scop informațional și în niciun caz nu constituie o ofertă publică determinată de prevederile articolelor 681 și 805 din Codul civil RM Numărul 1107 din 06/06/2002.

Pentru mai multe informații despre disponibilitatea și costul acestor bunuri și servicii, vă rugăm să sunați: +373 (22) 800 888.

Specificațiile produsului și echipamentul pot fi modificate de producător fără notificare.